Vlaštovka

Vlaštovka

Anotace: vzpomínka?

Jsem vlaštovka z papíru
co vylétla k obzoru
hledá tam oporu
lásku a pokoru

zvedni hlavu vzhůru
letí kolem Tebe
v náruči jí schovej
ukáže Ti nebe

vlaštovku z papíru
Tvůj veliký žár jí chtěl
dej pozor ...
ať nezmění se na popel

lehká jak list
jak pavoučí síť
splétá si osud
Ty na cestu ji sviť..

Svítím ti vlaštovko
nádherný ptáčku
ať ke mne nalezneš cestičku..

po nebi bez mráčků
chytím tě do dlaní
po duši pohladím a také po těle
bude nám vlaštovko..bude nám vesele...
Autor dva, 03.12.2007
Přečteno 490x
Tipy 10
Poslední tipující: Scia, Emily Winnacott, Perník, takova, NikitaNikaT., Lea Jodie Parker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pouze v poslední větě je čárka, tedy souvětí, jinde není, tak nevím, jestli to ta čárka tam nekazí, možná to chtělo enter.

03.12.2007 20:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí