Zlato a kameny

Zlato a kameny

Anotace: ... ať zůstanou v zemi

Přátelství je lékem
našich duší
láska je slast
žal i pohlazení
čistá jen bez příkras.

Diamanty, zlato
odjakživa jen zemi sluší
co s kameny na hrudi
jen dech milenců ruší.

K čemu je milenka
celá zlatá
na pohled žhavá do ruda
na dotyk chladná skála.

Proč platit za její lásku
co za chvíli zteří
zlatý kov propadne
trouchem rakví dřevěných
plných lásek
na jarmarku
koupených.

Kéž zlato a kameny
zůstanou v zemi...
Autor Lupus, 04.12.2007
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: s.e.n, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Breakthru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemusí se to přehánět,ale vůbec?

07.12.2007 19:26:00 | s.e.n

Tohle je výstižné a pravdivé.

07.12.2007 01:16:00 | Psavec

pravda do posledního slova...

06.12.2007 15:41:00 | Breakthru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí