konec lásky

konec lásky

Anotace: jak odejít, jak odmítnout..?

jak skončit trápení
trápení života
jak opustit touhu v srdci?
jak se vzdát života?

jsi jako kapka rosy
co ztéká po mé tváři,
není to však slza?

poslední krok chybí
jak odpoutat mou duši
proč nepomůžeš a zase zkoušíš
kde hranice mé jsou..

chci tě odmítnout
ale kde sílu najít?
jak se ubránit
máš duši mou

jak lásku ztratit?
jak ji odmítnout?

to raději nemilovat
na život se nedívat
z obou stran mince
už je však konec
jen krůček chybí
pomoz mi odejít..
Autor Meriel, 04.12.2007
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí