Slůvko CHTÍT

Slůvko CHTÍT

Anotace: se mění...tak jako my:o(

Nechtěla jsem moc. Alespoň MYSLÍM.
Tvůj pohled s jiskrou v oku.
Naději, že se otočíš...
/Snad nechtěla jsem příliš.../

Jen kus tebe. S věnováním.
Dotyky duše a dech z polibků.
To vše jsi mi dal,
bohužel prozatím...
Pak chtěla jsem víc.
Tebe. I s vlastostmi, co ti nepatří.
Chtěla jsem jen to ať JSI.
Jenže jen pro mě. Teď jsi pro ni...

Stojíš naproti mě. Daleko.
Nechceš toho příliš...
Tak jako já, kdysi dávno...
Chceš jen jediné...
Tím je to, abych už NEBYLA...
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, xavian, Pišák, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slůvko - chtít - někdy nestačí...

05.12.2007 15:34:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí