Na křídlech nočních motýlů

Na křídlech nočních motýlů

Anotace: ................

Na křídlech nočních motýlů
ženu svou lásku do stínů
zbytky mé touhy vysají
dávno už mrtví lišaji

spálená křídla, hřbitovy naděje
předstírám, zas se nic neděje
předstírám, mám svoje masky
popírám, doteky lásky

na křídlech nočních motýlů
ženu svou duši do stínů
ženu ji, ostruhy do slabin
kde je má touha a kde je stín
Autor kroužek, 05.12.2007
Přečteno 343x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, pennywise, Veríssek, xavian, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně pěkně píšeš...

12.12.2007 19:17:00 | pennywise

pěkné

07.12.2007 10:48:00 | Veríssek

Za tu poslední sloku.*

06.12.2007 09:49:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí