...Chybíš mi...

...Chybíš mi...

Anotace: stesk - to kazdy jiste zna...

Chybíš mi...

Počítám každou vteřinu od chvíle, kdy jsem tě naposledy obejmul
A nemužu se dopočítat chvíle, až budu moci zase
Počítám každý ůder mého srdce od chvíle, kdy jsem tě naposled políbil
A nemůžu se dočkat, až budu moci zase
Jsem jako ryba na suchu, naprázdno dýchám žábramy
Jsem naživu jen ze vzduchu
V němž cítím tvoji vůni
a naději že opět budu s tebou
...chybíš mi...
Autor Peky, 05.12.2007
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: aufero_visum
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí