srdce

srdce

Anotace: pocity z včerejšího dne

když láska lásku hledá
když srdce moje tě volá
když hluboká propast se vzdaluje
volám chci do ráje
je to snad za tebou?

jak chránit srdce
né to nejde více
jak bolest odehnat
a mraky rozehnat
s boestí co oči otevřela
ne však na dlohou
slzami smáčenými
po vtáři stékající
do hluboké propasti

jsi to temno v mé duši
jsi i světlo né však na dlouho..

osud vyložil
jak dlouho ještě budem žít
Autor Meriel, 07.12.2007
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí