Náš malý svět

Náš malý svět

Anotace: O nás, pro nás :)

Na zlaté strunce pohádek
Na růžích z cizích zahrádek,
Tam kde lidé doufají,
Prsty se znovu potkají.

Pak v tmavomodrém blankytu
budeme hledat záštitu
pro naší letmou chviličku,
najdem si tichou lavičku.

A v koutě prázdné fontánky
Bez hrozných šatů s volánky,
Beze slov, která nectíme,
Znovu si lásku slíbíme.

Až zas budem všem na očích
Na tvářích jenom lehký smích,
A v srdci malý plamínek
Z noci a krásných vzpomínek.
Autor Egretta, 08.12.2007
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: Tempaire, Evžen Bizon, 6thSun, Džín, Karmínka, Psavec, ludmil, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tý brďo, co to s tebou dělá... Nádhera...

23.12.2007 13:49:00 | Karmínka

Líbí se mi to, děvče. Pěkné.

08.12.2007 11:09:00 | Psavec

:-) (Ta poslední sloka je nejhezčí.)

08.12.2007 09:17:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí