Duše

Duše

Anotace: ..moje první básnička..

Mé slzy už mi nestačí,stále se ptám,
kam poděl se mi z náručí,kde ho jen hledat mám?
Na obloze hvězdné je,snad se na mě dívá,a však
nikdy v srdci mém již slavík nezazpívá..
Odešel jsi lásko má beze slova loučení
a já jak tu přežít mám toto věčné odloučení?
Když se venku setmělo a nůž proklál srdce mé,
před očima se mi zatmělo..
Ted už jsme jen duše,duše na věky spojené.
Autor Natiinka, 09.12.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí