POZNALA JSEM

POZNALA JSEM

Anotace: Vím před čím se mám uchránit, kdo řekl mi slova..nepovím

poznala jsem slova beze slov,
smysl se ztrácí a nový tvoří mou duši
brána věčného času stále zavřená čeká na mou krásu
jako hladový vlk brousí si své zuby
jsi jeho služebník?

ptát se na podstatné věci
je čas se obrátit
láskou by měly být tvé myšlenky
odpodál být oporou

kdo řekl mi, že život je i zlobou?
kdo chce mě uchránit?
budu se ptát a budu ještě chvíli tvou živou vodou..
a nebudu se ptát proč, neb nastal čas poznání a já vím..
Autor Meriel, 09.12.2007
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, Pišák, Janul-ka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není nad poznání...

25.12.2007 23:01:00 | Bíša

Vědět je důležité...

10.12.2007 07:48:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí