Ten čas...

Ten čas...

Anotace: ....

A tak je čas nechať spomienky,
je najvyšší čas nechať ťa žiť,
už nemôžem na Teba hľadať zámienky,
tak sa zdá,že z nás troch,ja musím už ísť.

Ten čas,tak nekonečný,neúprosný,
letí ako víchor na zemi,
vzal zo mňa dušu,nechal len kosti,
a to asi len kvôli tebe,ver mi.

Čas sa pominul a ty odchádzaš,
ten čas oddnes mnou nenávidený,
už neostalo ani kúsok z nás,
oddnes si mi tak neuveriteľne vzdialený.
Autor maliska, 09.12.2007
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Ria, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí