Už nie,nechcem...

Už nie,nechcem...

Anotace: ...

Zatváram všetky brány a okná,
určené na vchod pre lásku,
už nechcem žiadnu slzu vypustiť z oka,
už nechcem si klásť takú dôležitú otázku.
(Ľúbiť,či nie?)

Už nechcem zažiť sklamanie a čakať,
času bolo dosť,no pomoc neprichádza,
už nebudú moje oči pre chlapa plakať,
budem sama,iné mi neostáva.

Už naozaj nechcem trápiť sa,
pre niečo,čomu už len ťažko uverím,
láska pre mňa skončila sa,
na odchod mojim citom navždy zavelím...
Autor maliska, 09.12.2007
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: LeSia, Ria, Bean, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dakujem pekne..som rada,že sa to páči aspoň niekomu

09.12.2007 19:24:00 | maliska

strašně krásně napsaná... a ta slovenština.. juu

09.12.2007 19:01:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí