hm NECHTE ME

hm NECHTE ME

Anotace: NECHTE ME!!!!!!!!!!

NECHTE ME

Kdy přijde,
ten princ z pohádky?
Kdy odejde,
ten smutek nehezký?

Kašlu na ty otázky!!
Stejně mi nikdo neodpoví!
Proč se ptat na otázky- ohledně lásky,
když se mi sny o lásce nesplní?

Nechci smutnit
to je jasný!!!
Chci si vybarvit,
ten svět tmavý!!!

Nechte mě žít
s láskou i bez lásky!!
Chtěla bych tu lásku mít
sakra-kašlu na otázky!!!
Autor , 09.12.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí