Sen

Sen

Anotace: ....

Dnes v noci jsem měla sen.
Sen o tobě,o mě,o nás,
sen,ve kterém si přišel sem.
Sen o lásce,která není pro nás.
Hleděl jsi mi do očí,
mě srdce silně bušilo.
Držel si mě v náručí,
i poté co se venku setmělo.
Leželi jsme u sebe v láskyplném objetí.
Toužili jsme po sobě,po vzájemném splynutí.
Však poslední hvězda zmizela,
pohlédla jsem na nebe.
Já ze sna jsem se probrala do života bez tebe...
Autor Natiinka, 10.12.2007
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow, taková duchaplná, ohromující. 1*

11.12.2007 15:35:00 | Jirka K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí