Milenci ve větru

Milenci ve větru

Anotace: ....

Stojíme oba naproti sobě,
tiskneš se ke mě a já zase k tobě.
Jen vítr kolem nás prudce vane,
my ho ale nevnímáme.
Vnímáme jen lásku,která v našich srdcích plane.
Studené dlaně navzájem si hřejeme
a mít už léto nesmírně si přejeme.
Ležet spolu na trávě a na hvězdy hledět,
a že tu jsme jeden pro druhého vědět.
Chceme už spolu navždy být,vždyt
nedokážeme jeden bez druhého žít...
Autor Natiinka, 10.12.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí