Prostě jen milovat

Prostě jen milovat

Anotace: a proč vlastně ne?!

Sbírka: Petra

Měl sem rád,
Já tak strašně moc měl sem rád...
nezbývá než si přát,
Teď nezbývá mi nic jinýho než si přát
to ještě jednou zažít,
ale měl bych se snažit,
aby to bylo věčný
...navěky mít rád...

...Bylo by krásný,
prostě jen milovat,
nestarat se o okolní svět,
jen prožívat naplno nejkrásnější ze všech vět...
"Miluji tě"
...nejkrásnější větu na světě.

Stačí jen najít někoho,
komu bych ji šeptal,
najít toho,
kdo by ji slychávat ode mě vítal,
s kým bych neznáma lásky objevoval,
který by mě prostě jen miloval.
Autor Dreamer.max, 10.12.2007
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Agnees, maliska, Psavec, Kite.Kat, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí