Spící v sutinách skal

Spící v sutinách skal

Anotace: ...

Dumám nad jednou myšlenkou
proč chci ji znát
a opájet se sní
myslím na ni
na obraz vtělený
laskavý úsměv příjemný

Jak vyjádřit svou naději
svou touhu
jak promluvit k tvým rtům
jak propojit své myšlení
život dát mým snům

Zvedáš zas mou naději
že poznám duši blízkou
že poznám jednou sblížení
co nazýváme láskou

Iluzí moc nezbylo
život jich mnoho vzal
však tato stále přežívá
spící v sutinách skal
čeká věrně dál
zaklíněná
kdy projde kolem
líbezná
a dostane svůj tvar

6.2.2007
Autor Lupus, 12.12.2007
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí