O tobě,o nás,

O tobě,o nás,

Anotace: ..

Ruce tvoje drsné jsou,
když hladí tvář mou.
Ústa tak krásná máš,
čekám jestli pusu dáš.

Oči máš jako lesklé korálky,
koukám za tvým autem do dálky.
V uchu malý kroužek,
na tričku jemný proužek.

Na tvářích máš strniště,
copak vymyslíš na příště.
Vlasy černé jako saze,
proč vše nejde snáze.

Tvůj hlas slyším stále,
odpusť ale nemohu už dále.
Pamatuješ.... říkals:
chci jít stebou do kina,
tam ta pravá láska začíná.

V pohádkách vše dobře končí,
v té naší se láska loučí.
Říkám už se nevracej,
rodinu svou neztrácej.

Dál v myšlenkách tě mám,
teď musí jít každý sám.
Není mi moc veselo,
konec-proč to tak bolelo.
Autor Aluna, 12.12.2007
Přečteno 528x
Tipy 5
Poslední tipující: Janul-ka, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Pěkná,určitě to bylo bolestivé, nejen to prožít, ale i psát...
Ale duši jsi té básničce nedala... Jako by ses bála psát to, co cítíš.

20.10.2008 19:19:00 | Xmiss

Si dobra zes to dokazala, ja se pokousim rozejit s klukem uz 3 tydny a furt se k tomu nejak nemam, moc se bojim jeho reakce...jsme splu skoro rok a bere to MOC vazne.

12.12.2007 18:49:00 | Janul-ka

Tak to moc dobře znám...

12.12.2007 17:23:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí