Na konci duhy

Na konci duhy

Anotace: ...

Sbírka: Nahátky

Chtěla bych ti říct, že..

Ne, chtěla bych tě slyšet říkat, že...

Chtěla bych.

Chtěla bych s tebou ležet
v trávě
na písku
na vrcholu hory
dívat se na hvězdy
na mraky
na ozonovou díru (a cítit se bezpečně)
chtěla bych s tebou věřit na zázraky
na UFO
v Boha
v nás
chtěla bych být u toho
až se ráno vzbudíš
až si uděláš kafe (nebo ti ho mám udělat?)
až vzbudíš pozornost hollywoodskeho režiséra
až si uděláš maturitu

chtěla bych být u toho
až potkáš svou vysněnou holku
chtěla bych s tebou hledat
ztracené klíče
ideály
vzpomínky
chtěla bych ti pomoct najít
tebe sebe

chtěla bych s tebou ztroskotat
uprostřed moře
a plavat
s tebou
s delfíny žraloky všemi rybami světa
s tebou
s tebou
s tebou doufat v loď
nebo v opuštěnej ostrov
jenom pro nás dva

chtěla bych tě potkat

chtěla bych věřit
že na mě někde čekáš
někde
na konci duhy
Autor Radiii, 13.12.2007
Přečteno 397x
Tipy 9
Poslední tipující: Severka, Erion Fate, pavlis, Dračičák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...taková "prosluněná" citem...;)

27.12.2007 20:37:00 | Severka

tak to bych si taky přála, a tobě bych to taky přála.. krásná básnička, opravdu

27.12.2007 19:21:00 | Erion Fate

...tak tohle všechno bych chtěla taky ...

26.12.2007 14:04:00 | pavlis

líbí se mi ta kombinace úplně obyčejných věcí s nejobrovštějším sněním...:)

21.12.2007 22:23:00 | Trdlo

Jojo, na konci duhy je prý poklad. Také jsem se snažil řešit to tímto způsobem, poklad jako poklad, ale nenašel jsem konec duhy.

14.12.2007 07:55:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí