Hledání Godota?

Hledání Godota?

Anotace: no..proste tak:)

Chtěla bych básníka,
který by psal o mé kráse.
Chtěla bych antického hrdinu,
který by mě chránil před celým světem.
Chtěla bych krotitele lvů,
se kterým budu klidná jako beránek.
Chtěla bych být de Laclovou Nebezpečnou známostí.
S Vančurou prožívat Rozmarné léto.
A Havlíčkovi být Tou třetí.
Hlavně už nikdy nechci
Oněgina ani dona Quijota.
Holmesi, najdu ho?
Autor Shainta, 15.12.2007
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: lexus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku zavání maturitou z češtiny

01.10.2009 17:52:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí