slunce navždy zašlo

slunce navždy zašlo

Anotace: když jeden přestane milovat vezme si své srdce zpět, ale to co dostal už nevrátí...bez srdce nejde jít dál...

Navždy skončil den.
Temná noc přichází.
Rozplynul se sen.
Iluze mi schází.

Chtěla bych slunce zadržet.
Chtěla bych ho na oblohu vrátit.
Chtěla bych sen si udržet.
Nechci ty iluze ztratit.

Sama sedím v noci temné.
Nic kolem snad tma jen.
Však že se bojím není zřejmé.
Nemůžu odejít ze tmy ven.

Masku za maskou střídám.
Zakrývám smutek, pravou tvář.
Pravdu ostražitě hlídám.
Mám v očích falešnou zář.

Úsměv na rtech mám
ten falešný však jest.
Dala bych vše co mám,
abych dřív prokoukla osudu lest.

Pohár hořkosti do dna musím pít.
Ze smutku kabát musím mít.
S dírou v srdci musím žít.
Zůstávám na místě, nemůžu dál jít.
Autor Adeleide Gregory, 16.12.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí