Nikdy...

Nikdy...

Anotace: jak může být láska krásná, když svazuje?!

Nikdy volná, nikdy svá,
srdce kámen zůstává.
Nikdy vlastní, nikdy sebou,
střípky vlastní zloby zebou.

S cizí tváří, s cizí myslí,
nevnímá už vlastní smysly.
S cizí touhou, s cizím snem
polapená úsvitem.

Nikdy tichá, nikdy smutná,
úsměv sváže jako kutna.
Nikdy s pláčem, nikdy jiná
na oltáři obětina.

S vlastním tempem, s vlastní vášní
žije cizí příběh zvláštní.
S cizím smíchem, s vlastní slzou,
zatracená mrtvou múzou.

Nikdy volná, nikdy svá,
srdce kámen zůstává.
Nikdy vlastní, nikdy sebou,
a to všechno, že jsem s Tebou!
Autor Egretta, 16.12.2007
Přečteno 354x
Tipy 13
Poslední tipující: sinoraLee, Evžen Bizon, Džín, Karmínka, blue, Lylča, Veru, vjeluska
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

já bych tam místo: zatracená mrtvou múzou
napsal: zatracená mrtvou lůzou :)
(jinak bez komentáře)

04.01.2008 01:05:00 | blue

Dekuji, Ty jsi na tom také velice dobře :)

28.12.2007 13:17:00 | Egretta

Hezky píšeš...

28.12.2007 12:40:00 | Veru

Rozpolcené pocity? Je to těžké... Krásně jsi to podala.

23.12.2007 13:51:00 | Karmínka

nídherné, takové něco nikdy.. moc se mi te básen líbí . moc

16.12.2007 23:36:00 | vjeluska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí