Láska, je k*rva

Láska, je k*rva

Anotace: co k tomu dodat:(

Myslela, že už pro ní vše skončilo,
pak otevřela oči a spatřila HO !
Povídali si spolu celé dny,
a doufala že to bude trvat NAVŽDY !
Byla to láska na první pohled,
a budoucnost už byla nadohled.
Pak se, ale něco cosi zvrtlo,
a po lásce zbylo jen prázdno...
Autor Mary.Cocaine, 16.12.2007
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj....to je pravda... hezká básnička ... ˘

19.12.2007 12:27:00 | Hoshi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí