Hlásky lásky

Hlásky lásky

Anotace: Psáno pro děvče, které se nemohlo dočkat a dnes je již maminka.

Přečti si mne konečky tvých prstů,
každý tvůj dotyk proměň v hlásku.
Čti si mne za šera, čti si mne i za tmy,
a za svítání najdeš lásku.

Čti si mne tvou dlaní. Nespěchej!
Hledej vše, co je skryto mezi řádky.
Obracej něžně listy z mého těla, vždyť víš,
jak hodně jsem tvou knihou být chtěla.

Čti si mne tvým tělem, čti si mne tvou duší,
čti jakobys slepý byl. Čti jako dítě,
které ještě dobře neumí. Dotýkej se konečky
tvých prstů, tělo mé jim rozumí.
Autor Hančí, 14.09.2004
Přečteno 1237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je tolik něžná a tak přesná.

18.08.2006 15:11:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí