Sonáta pro ty co chtěj jen snít

Sonáta pro ty co chtěj jen snít

Anotace: psáno kdysi pro Martina

Byl jednou jeden sen,
co dva nechali si zdát,
čas běžel a den střídal den,
však pak přišlo ráno,
a ti dva museli zas vstát.

Dnes trpěli a nevěděli co přijde zítra,
chtěli by zas spát a oddat se vzpomínkám,
nevědíc, že v patách jim jde realita,
pod proudem slz, ten sen se poděl bůhví kam.

Třeba se vzchopí a zas budou spolu,
a třeba taky ne,
život je jak horská dráha co běží nahoru a dolů,
stejně co jednou začne časem přestane.

Život je sice plný krás
Co po něm pak ale zbyde??
Jen pouhý od života vzkaz
,,Byl jsem tu, Fantomas!"
Autor Michelll, 16.12.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí