Nechci lásku

Nechci lásku

Anotace: Je to o mě a lásce!

Život bez lásky chci žít,
bez ní mi bude líp,
než se z láskou radovat,
začnu si rači malovat,
než se z láskou trápit,
začnu si asi číst.

Láska mi za to nestojí,
je sní šílené trápení,
já už jí odsoudila,
za to jak mi ublížila.

Nevím jestli jí ještě potkám,
ale statečně se jí vyhýbám,
ona mi srdce zlomila,
proto jsem se na ni rozlobila.

Teďka spolu dohodu máme,
že si pokoj dáme,
ona se mi vyhýbat bude,
já se jí pokusím odpustit,
pukud to pujde.

Někdo říká že jí musím mít,
jenže já bez ní chci žít,
ona u mě skončila,
moc dobře ví co provedla,
Takové věci nerozcházím,
rači je ze života vyházím.

Vám už jsem to vysvětlila,
za co jsem jí vyprovodila,
je to možná šok,
pro mě velký krok.
Autor Vacluvka, 18.12.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí