Milenci

Milenci

Anotace: You and I...

Proč si s Tebou tak rozumím?
Proč tak hezky voníš?
Proč si s tím poradit neumím?
Proč ke dveřím utíkám, v domnění že zvoníš?

Proč k vrcholu vždy mě dovedeš?
Proč tak vzrušuješ mě?
Proč pouhým pohledem mě svedeš?
Proč neumím říci Ti NE?

Proč nemůžeš být jenom můj?
Proč se k sobě tak skvěle hodíme?
Proč každý máme život svůj
a proč spolu jen spíme?

Aha, už vím, jsme milenci,
lásku naší musíme skrývat.
Jsme před světem dva spiklenci,
co nikdy ve společném bytě nebudou se vídat.

Proč to tak bolí?
Věděla jsem to přeci od začátku...!
Autor saigonek, 20.12.2007
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

skvele napsane...mluvis mi z duse...az mi vyhrkla slza...

17.03.2008 10:21:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí