Chci

Chci

Anotace: Chci tě

Chci tě přerušit uprostřed vět,
chci Ti ukáza, co je svět,
chci Ti vloudit do přízně,
napij se mně,pak budeš beu žízně.

Chci Ti poplést tvoji hlavu,
chci tě dostat do krásných stavů,
chci Ti ukázat, co ti chybí,
chci dělat věci, co se Ti líbí.

Chci být hloupý, malý a naivní,
chcio dostat něco, o čem se jen sní,
chci Ti říct, že jsme si souzeni,
ja budu bojovat o naše území...
Autor Mausik, 20.12.2007
Přečteno 812x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteSkull, Bíša, angel_s.r.o, sportackaverunka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkné kámo..:))
Jen tak dále..:)

25.12.2007 16:08:00 | Lukii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí