vzpomínka na přítele

vzpomínka na přítele

Anotace: co před rokem byl a dnes již není

vzpomínka na přítele mého
roní szly
kde je dnes?
v hrobě leží
umřel opět v srdci mém

bylo to trápení
byl to život
srdce bolí slzy tečou

tohle je život se svou zvrhlou krásou

snad se vrátil již tam kde domov svůj má
dušička krásná, miluji i přesto že hrob svůj má..
Autor Meriel, 21.12.2007
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí