Vášeň

Vášeň

Anotace: Milášku :-*

Jsi ponořený v mém nebi
a já vznáším se v pekle tvém
mám tě nadosah, lásko
jsem tvoje, tak si mě vem!

Tak dlouho se tě vzdávám
a odpírám si ráj
však dnes vstoupila jsem tam...
hraj si se mnou...hraj!

Na zasněžené louce utrženou
vpleť mi do vlasů kopretinu
já vpletu své srdce do tvého
jako bílou nevinnou květinu

Z kopretiny rudá růže se stala
navždy růst bude v zemi
naše vášeň bude pro ni voda
a my v ní navždy utopeni
Autor Nessy, 22.12.2007
Přečteno 679x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Poppelka, d---
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jů:-)

28.12.2007 18:22:00 | Poppelka

..týýýýýýýý jo! :-) :-*

22.12.2007 17:35:00 | Monysek

sladce vášnivé...

22.12.2007 16:40:00 | d---

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí