Dívce

Dívce

Anotace: inspirace pojata v písni od Jirky Korna

Té, co skrývá touhy mé,
já chtěl bych líbat rty,
snad splní se mi sny.

Té, co skrývá touhy mé,
já chodím zahradou,
nádhernou.

Té, co skrývá touhy mé,
já rád bych srdcem dal,
svůj život, radost, žal.

Té, co skrývá touhy mé,
já chci jen krátce říct,
chci tě víc a víc.

Té, to říkám, právě té,
odpovídá, chce těž mnne,
a to je hezké, nádherné.
Autor Tomáš F., 22.12.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

21.10.2001

22.12.2007 14:22:00 | Tomáš F.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí