Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: To co cítím nejde vyjádřit slovy...

Chtěl bych Ti toho tolik říct,
ale nevím, jak začít!
Chtěl bych Tě obejmout,
ale jen Tvá fotka bude muset mi stačit!

Chtěl bych Ti dát pusu,
ale Ty jsi moc daleko,
chytnout Tě za ruku, zavolat,
ale vybil se mi telefon!

Je tolik věcí, které bych chtěl...
držet Tě za ruku, říct Ti: ,,mám Tě rád!´´
Láska prý dává křídla,
Já ale vzdálenost mezi mnou a Tebou ještě nepřeletěl!

Pokaždé když chtěl bych něco udělat,
příjde podraz, taková propast,
která mě položí na lopatky...
neboj, snažím se jí překonat!

Jsi pro mě pohon, který mi dává silu...
Jsi pro mě svět, vracíš mi zpět mou víru...
Mám Tě rád!!!
Autor volatilis®, 23.12.2007
Přečteno 1049x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, Monsignore
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

:-) ... krásná .. taky mám básničku "Pro Tebe"..:)...a to se píše samo, viď! ;-)

26.12.2007 19:49:00 | Monysek

Krásný dar...

24.12.2007 09:28:00 | Pišák

to nádherné,fantazie v barvách

23.12.2007 21:20:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí