Návraty

Návraty

Anotace: ..sladkohořce slané

Byla jsem jako růže planá,
vzpomínky umřely v čase,
na řasách uschla rosa slaná,
..proč chceš mne trápit zase?

Co Tvůj návrat znamená?
Můžeš sladkohořce lhát!
..po ránu kytka zlomená,
tak jako tolikrát.

Rozum chce slib, že už se nevrátíš,
že necháš mou bolest spát..
Srdce chce spíš..
..prosím zůstaň - už napořád!
Autor S..a, 27.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: lalej, qpal, naneninonu, 11477, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsi příliš slabá, ve víře...

04.01.2008 23:40:00 | blue

pěkný obrat se slanou rosou zaschlou na řasách...poznamenám si

27.12.2007 15:24:00 | 11477

Taky prosím...za Tebe i za sebe...

27.12.2007 12:27:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí