...

...

Anotace: nerada dávám svým (ne)básním názvy... ps: inspirace dílkem "žároffky"

Sbírka: Nahátky

plácám ti sníh na prsty u nohou, aby ti bylo teplo, drahý. a říkám, že tě miluju. plácám.
plácneš mnou do písku a zasypeš mě jím, abych se konečně cítila volná. Miluju tě, drahá, říkáš, a sypeš si popel na hlavu, až je z něj máslo.
hryznu tě do rtu, drahý, abych se ti dostala blíž. abych tě poznala hloubš. a říkám, že tě potřebuju, a hryžu a hryžu.
políbíš mě na nos, a hryzne tě svědomí. a říkáš, že mě miluješ. a hryže a hryže.
ulomíš mi kousek čokolády. rychle a bezbolestně. a říkáš, že mě miluješ. a v puse se mi rozpouští zlomené srdce.
jedna plus jedna jsou někdy čtyři, lámu si hlavu a dívám se do cizích očí. a říkám, že tě miluju. a dívám se ti do očí.
mám strach.
Autor Radiii, 27.12.2007
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: lalej, Rozarka3, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je fakt úžasná báseň. Dá se to číst pořád do kola a pořád ti to dá něco nového. Fakt moc pěkné.

08.01.2008 05:41:00 | lalej

Přesně to vystihuje pocity a je to krásný

28.12.2007 09:47:00 | Rozarka3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí