pro a proti

pro a proti

Anotace: + a -

Poznat tě znamená poznat opravdovou lásku
ztratit tě znamená dát celý život v sázku
Milovat tebe je nenávidět všecky ostatní
žít s tebou je nejisté jak hra karetní

Podvést tě je jako sebevraždu spáchat
Líbat tě ja jak ďábla do postele lákat
Být s tebou sama je jako do nebe vstoupit
Milovat tě je jako v samotném ráji loupit

Prostě život s tebou je neco krasnyho,
neco tezkyho a neco dost drsnyho
Něco co mě hrozně ničí a moc pomáhá
něco co nechci ale bez čeho člověk umírá
Autor cestovatelka, 27.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí