Nebudem jí litovat

Nebudem jí litovat

Anotace: nebudeme jí litovat,jen věřit,že to dokáže

Milovala,
nebo si to,jen naivně myslela?
Seděla,
a prsten na okno srdíčko kreslila.

[ Nedokáže milovat,
ona nechce.
Srdíčku však poručíš těžce. ]

Plakala,
Nebo se jí jenom sen zdál?
Ptala se,
Proč si sní, jen tak hrál?

[ Nedokáže milovat,
ona to neumí.
Nebudem jí litovat,
nikdo se to nedoví. ]

Že lásku dávat nesvede,
Chceš vidět proč?
Klidně ti ho předvede.

//Krvácí a rány jsou hluboké
Buch Buch ještě buší a hřeje
Lásku dávat sama si přeje
Ale pomalinku chladne//

Neplakej holčičko
Neplač už dál
Tak usměj se sluníčko
To je to co si přál

Tak utři ty slzy
Jdi dál
A nauč se milovat

(veřím, že to dokážeš)
/Ty na to máš/
Autor llucinka886, 28.12.2007
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí