Výkřik do tmy

Výkřik do tmy

Anotace: ...

Vzduch zčernal
a já už nemám slov
však uvnitř křičím
o pomoc
jak v prostřed střechy
hnijící krov

Už vážně nevím
co mám dělat
zoufalství zžírá mě zaživa
srdce všanc mám ti dát
či nedat?

Je jedno
pro co se rozhodnu
se mnou už stejně je ámen
já volím tebe
a ty samotu

a srdce mé
se mění v kámen...
Autor fire.fly, 28.12.2007
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: simsa, Inge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí