konec...napořád.../beznaděj/

konec...napořád.../beznaděj/

Anotace: asi je konec....člověku je tak nějak najednou smutno,když ztrácí osobu,kterou miluje...

konec je tu
...
ty si to nechceš připustit
.
.
tak blízko
jen
stačí
zapálit
vzpomínky
...

pomalu
hoříme jen ještě
musíme vyhasnout...

nejde to lehce
.
není to dlouho
.
nechci udělat
chybu
a ty se
nechceš bát

/tak moc se bojíš samoty.../

nezvratný osud
píšeš
tak nečestně
mezi
řádky
icq
...

nebolí to
...jen sedim
/plně bez citů../

vysvětlení
není
.
.
jen plně
v rozhořčení
ze sebe
soukáš slova
plná pravdy
znova a znova

/tentokrát doopravdy.../

a pořád to nebolí
jen beznaděj
se tiše
plíží
do
našich srdcí
.
.
this is the end,my friend
...
..
.
Autor LisSe, 29.12.2007
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Adrianne Nesser, 0-0, Bíša, Erion Fate, kucky
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle mi fak sedla..je to sqele napsany..! pises fak dobre!

05.01.2008 13:21:00 | Adrianne Nesser

Tak tahle je tak smutná, až to bolí...

30.12.2007 11:16:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí