tlak srdce

tlak srdce

Anotace: ..

bolest v srdci, bolí, bolí, volá, trpí, hledá, cítí, ničí sama sebe..

snaha života, žít, cítit, smutná sama, vzpomínka

přítel, milenec, láska...srdce, tělo chladne.......žízeň trvá

láska trpí, volá, chtěná, bolí...tlak srdce

není dech, není bolest, svoboda prázdna...
Autor Meriel, 30.12.2007
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bean, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyz srdce tlačí..
rozum nestačí .o)

02.01.2008 22:52:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí