O noci

O noci

Anotace: ..tak to bylo..

Sbírka: Otevřu Ti, Tvá Sezam...

Procházka za ruku,
dvě piva v lokálu,
setmělo se po nich,
že bylo navečer.
Šíp vručen do luku,
obrana z voálu,
v očích ji stih,
že bylo navečer.
Svítil a svítila,
lampami rozžatí,
ránem se stmívali,
v sobě prý noc.
Vůněmi rozvilá,
on pro ni košatil.
Jedli se, snídali,
končila noc.
Autor Mirka Hedbávná, 30.12.2007
Přečteno 591x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, j.c., Ayla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lokál, luk i lampa zůstávají,
další noci přinášejí
rozžíhání
´´´´
J.s.

02.01.2008 07:57:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí