Lamač dívčích srdcí

Lamač dívčích srdcí

Anotace: ...no, myslím, že název poví vše...akorát ty poslední tři sloky jsou hooooooooooooooooodně stručně (a trochu i smyšleně) řečeny...už je ta báseň starší, ale proběhlo to přesně tak, jak jsem čekala - BOHUŽEL! :-( :'-(

Panebože, svět se zcvok!
Hej, ty! Zastav se! Už ani krok!
Bože, za to všechno může ON!
Vyjde z domu a už je shon.

Nechápu ta muka,
pro jednoho ,,NORMÁLNÍHO" kluka.
Mám ovšem takové zdání,
že mu v lásce něco brání.

Navím,
jak nás všechny zvládaš.
Jen vím,
jak holkám hlavu pomotáváš.

Přijdeš k ní,
hlas Ti zní libě.
Usměješ se ne ní
a už vše vypadá slibně.

Spoustě holek
si takhle hlavu popletl.
Už je z nás malý spolek,
kterým srdíčka si spletl.

Vím, je to příjemný,
když má o Tebe někdo zájem,
ale zmatený
je z Tebe i blázen! (natož já)

Chtěl si nás, a pak si vždycky plách!
Srdce nám už buší na poplach!
JEDINÉ, CO NÁM ZŮSTALO, JE ŽAL!
JE TO OPRAVDU TO, CO SIS PŘÁL???

Ten pocit, co's nám vzal.
Ten pocit, co nás hřál.
Ne, to nebylo pouhé snění.
Ty's nepoznal to příjemné chvění.

Byla jsem ta první z mnoha,
ty jsi však jediný.
Říct ,,SBOHEM" stačit jsem Ti sotva mohla. … a už si byl u jiný.

S kámoškou vedle Tebe usedám,
mně je to fuk, už Tě nepostrádám.
Najednou koukám, jak na Tebe hledí
a už cítí to příjemné chvění.

Srdíčko jí teď pro Tebe plane
a já už vím, co se asi stane.
Vím, co se bude dít.
Jak jí ublížíš a jak Tě nebude chtít v srdci mít.

Každý večer, až bude usínat
a v očích slzy mít.
Bude Tě nenávidět, bude Tě proklínat
a skrývat slzy do dlaní.
Já stesk svůj budu skrývat.
Utěšovat a slzy jí z tváře smývat.
Autor Monysek, 30.12.2007
Přečteno 449x
Tipy 8
Poslední tipující: Kačík, SWEET13, Dreamer.max, niky x), Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Takové kluky mělo by se střílet... =)
Moc pěkné

27.01.2008 13:21:00 | PeTh

krásné;) moc:)

25.01.2008 14:22:00 | Black Martinsha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí