Další probuzení s kocovinou

Další probuzení s kocovinou

Anotace: Piju sice s Mírou, ale miluji sám za sebe.

Láska je někdy jako noční motýl-
s ránem umírá.

Probouzím se s kocovinou,
mám tě plnou hlavu
a přesto se nevzmůžu na víc,
než na sklenici vody a acylpyrin.

Klouzám po saténovém povlaku,
který studí jako strach
jestli se to vše doopravdy stalo,
nebo jestli to byl jen výplod horečnaté mysli.

Chci se znovu dotýkat tvé tváře,
chci dýchat tvými ústy,
chci vnímat každý záhyb tvého těla
a přeju si, abys také chtěla.

Za záclonou pozoruji krvavé slunce,
zvláštní, vlastně ani nevím,
jestli vychází nebo zapadá
a jestli je šťastné nebo není.

Láska je někdy jako slunce-
ztrácí se s večerem.
Autor malý medvěd, 01.01.2008
Přečteno 352x
Tipy 12
Poslední tipující: meg..., UCET KE ZRUSENI, takova, simsa, Dračičák, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

navím, jak to napsat... :-) máš moc krásné básně, nádherně se čtou a skvěle se u nich přemýšlí, prostě piš dál, kdykoli budeš mít příležitost a inspiraci, ať můžu snít :-) (trochu egoistické, já vím, jsem už taková...)

09.11.2008 20:24:00 | meg...

rozumím jim,tvým básním

03.02.2008 08:40:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí