Je život krásný i s bolestí?

Je život krásný i s bolestí?

Anotace: Láska je ten nejkrásnější cit, který se nedá slovy vyjádřit. Láska je velké odhodlání mít někoho rád.

Je život krásný i s bolestí?
Nepoznané lákalo mne,
cestou jsem prošel do nikam
bolesti pln odcházím.

Zmaten po stopách zavátých odcházím,
otáčím se pro pohled na krásu,
jsi krásná a tajemná,
ikdyž pocit mám,
že znám tě víc než sebe.

Ruce její jako větve
nahá těla zahalují,
prsty její hebké,
měkké,krásně něžné,
je pak lehce masírují.

Jsi jak růže krásná,
v zahradách Tvé květy voní,
hledám tě, naděje marná,
jsi můj sen, mé snění.

Chtěl bych Tvá krásná ústa políbit,
své rty bych k Tvým dal,
Tvé dlaně jen pohladit
a do náruče vzal.

Kdo mě jen probudí,
sen se mi zdal překrásný,
šeptem tvé jméno stále zní
Autor Rbb, 02.01.2008
Přečteno 394x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., anatantal, Oči, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tohle vyznání, má to svoje kouzlo.

07.01.2008 13:11:00 | NikitaNikaT.

je to zajimavé

05.01.2008 02:07:00 | anatantal

Krásné, něžné.

02.01.2008 15:54:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí