vločka mlhy

vločka mlhy

Anotace: láskou stane se..

láska je krásný sen
co splnit se ti může
však vědět komu ji dát
kdo ti vrátit může, dotek pohlazení

láska je bolest
láska jsi ty
když milovat budeš
trpět budeš vždy

láska je mocná čarodějka
co mysl ti zavane
láska je vločka jemná
co na dlani ti roztaje

jsem jako ta vločka
co padá z nebe
kdo do dlaní ji přikryje
tomu v dlaních roztaje

vodou stane se
jemná kapka vody
v mlhu a opar změní se
je tu a pak opět zmizí

jsi má dlaň
co touhu mou zahřívá
když však v mě dlaň zakryješ
v mlhu stanu se
a to bolest jest..
Autor Meriel, 02.01.2008
Přečteno 429x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Pišák, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

krásné

02.01.2008 15:17:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí