Srdce a láska

Srdce a láska

Anotace: Srdce bez lásky je jako studna bez vody,ztrácí svůj smysl...

Srdce je jako pouťový balonek
a jeho vzduchem je láska,
zloba je jako plamínek
a v jeho blízkosti praská...

Bez vzduchu ztrácí svou podstatu,
odlétá do ztracena,
srdce které je bez citu,
vyprchá jako pěna.

Nenechte srdce okorat,
lásky je všude třeba,
to největší,co můžem dát,
láska je denní chleba.

Kazdému kousek z něj můžeme dát,
nasytit hladová srdce,
bez strachu,že by měl ubývat,
naopak,bude ho více.

Láska je jako oceán,
když do srdce se nepouští,
tak s přílivem nových rán
se ocitneme na poušti.

Jak vyprahlé zrnko písku
srdce se začne rozpadat
a přitom stačí pouze trošku
-víc úcty,více milovat...
Autor Akrij8, 03.01.2008
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Simísek, darmar~2, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné..jako všechny tvé básničky=)) hlavně "bez strachu,že by měl ubývat,naopak,bude ho více."... upně...optimismus=)

03.01.2008 19:53:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí