Ďábel

Ďábel

Anotace: Upsat se ďáblu chtěla jsem, procházet život s kompasem a mapou plnou černých teček, pak prožít s ním ráj na zemi a najít u něj zázemí, abych nemusela brečet.

Během večera podepsala jsem smlouvu s ďáblem,
říkal mi neboj se,
pak se šábnem,
jezdil mi rukou po těle,
myslel, že nad tím rukou mávnem
a neskončíme v kostele.

Šeptal mi slova ladivá,
jak už to v žití chodívá
a v pekle říkal, je to stejný,
hladil mi vlásky na čele
a netvářil se nesměle,
sliboval, že mi bude věrný.

Ústy mě líbal na líčka
a říkal mi má maličká
neboj se nic už budem spolu,
držel mě svojí pevnou dlaní
a umíval se zlehka na ní,
když padali jsme dolu.

Sliboval koně s panským kočím,
když prý se všechno dobře stočí,
zámek a vilu na zemi,
pak zmizel mi jak víla k ránu,
jak kapka vody v prasklém džbánu
a já ho volám "vráť se mi".
Autor grázlík, 03.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: meganek, XJanule, excited, ona, Dračičák, glifada
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

anotace se mi (musim rict uprimne) se mi zalibila jak cele dilko samotne... no a jeste takovy detajl (ale to uz jsem ja takova), nevim jestli bych prirovnavala "dabla" k vile =)

07.02.2008 19:36:00 | kukaska

Máš hezkou anotaci, ještě hezčí verše, ale ošklivé téma.
To si bohužel nevybíráme samy...

03.01.2008 18:40:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí