polibek života

polibek života

Anotace: jen pro ten pocit

polibek za polibkem
ztráta za ztrátou
život provází

kde je láska dvou,
co si spolu zahrajou na ztráty a nálezy
jednou..

život je tvořen pocity
které jsou a odejdou
do prázdna

polibek za polibkem
láska za láskou
kdo dokáže milovat
je blázen snad

jsi hráčem života
a mě připadá snadné tě mít
v srdci uchovat
vzpomínku co snem se mi zdá
bolest cítím..je skutečná
Autor Meriel, 03.01.2008
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Bean, Pišák, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen pro ten pocit..
životem políbena..
s láskou na křídlech..
anděl - žena..

05.01.2008 11:13:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí