Slzy, moje slzy

Slzy, moje slzy

Anotace: ,..

Zavírám očí, aby neplakaly,
vždyť mráz už mi protkal tvář,
a zároveň na můj kabát nekapaly,
chmurnou náplní mě jen oslní jejich zář..

Teď
strašně Tě potřebuji
Teď
právě si uvědomuji
Teď
Má být přísun tvé lásky
Teď
zbylo jen písmen pár vytištěných na lživé pásky..
Autor forever, 03.01.2008
Přečteno 389x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí