Přání

Přání

Anotace: Přání lásky a štěstí...

Jedno já přání velké mám,
Tobě, ho s Láskou posílám.
Ať nechmuří se nikdy více,
ani Tvé čelo ,ani líce,
ať stále Lásku v srdci máš,
co ve svých básních vyzpíváš.

Nemám tu moc ,ani sílu ,
ale dávám Ti svou víru,
že budeš opět šťasně žít,
že budeš zase štěstí mít,
že Tvoje Láska rozkvete.

Zas bude koho objímat,
zas bude koho zulíbat
a ve Tvých očích bude jas,
který jen Láska, rozzáří v nás.

Vím ,Ty už v nic nevěříš,
vždyť hořkosti máš plnou číš,
tak nepij ji až do dna ,
Láska ,ta to pozná ,
když nad ní zlomíš hůl.

Láska ,je jako pápěří ,
když zastaví se u dveří
tak chytni ji a objímej ,
všechnu svou sílu
pro ni měj.

Nevím, co všechno Tobě přát ,
bys mohl s Láskou usínat
a vždy se s Láskou probouzel,
svou Lásku v srdci stále měl.

Já všechno Štěstí ,přeji Tobě,
nechej už spát svou
bolest v hrobě.
Zvedni svou hlavu ztrápenou,
podívej, stojím před Tebou.
Autor Solledat, 04.01.2008
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí