Chyba muže

Chyba muže

Anotace: Na začátku jedna chyba a na konci ani slovo.

Co se to se mnou děje?
vždyť vím, že není naděje.
Proč to prostě nenechám být
a nenechám ji v klidu žít?

Bude šťastná, já to vím,
možná proto marodím.

Jak jedna chyba muže,
toho tolik zmůže.
Pak už je pozdě něco vracet,
to se chce už jen zvracet.

Bude lépe, bude hůř,
schovej prosím tě ten nůž.

Zapomenout na ní musím,
sám sobě se teď hnusím.
Musím najít víru v sebe,
a z hlavy smazat Tebe.

Každý večer jako kopka,
co mě ještě v životě potká?

Lepší zítřek musím vidět,
sám sebe se nestydět.
Neudělat chybu zase,
nechovat se jako prase.

Až to příjde zase znova,
vzpomeň si na tahle slova.
Autor pseudolus, 05.01.2008
Přečteno 519x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne napsano..=)) hlavne uprimne..=))

05.01.2008 12:56:00 | Dirrtusha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí